- Suso og Wisdom har imponert meg

Brad Jones ble mektig imponert over Suso og Andre Wisdoms spill mot Young Boys. I kveld vil trolig alle tre være i aksjon fra start igjen, når Liverpool gjester West Bromwich i Capital One Cup.

- Andre var med oss til Amerika på preseason-turen også, og gjorde det bra. Han har vist manageren at han med tiden kan bli fast førstelagsspiller for oss, slår Jones fast til Liverpool Echo.

- Suso er den spillertypen som Brendan Rodgers liker. Veldig god teknisk, veldig god med ballen og har en egen evne til å se gode pasningsmuligheter. Når han kom innpå mot Manchester United virket han på ingen måter utilpass, fortsetter keeperen.

- Han opptrådte med den samme selvtilliten når han hadde ballen. Han vet hva han er god til.

- Det hender at gode unge spillere får nerver når de tar steget opp på førstelaget, men Suso har ikke gjort det.

- Uansett hvem manageren velger å bruke mot West Bromwich, er det opp til oss å vise oss frem. Det var et stort tap for oss å miste tre spillere med skader på søndag, og nå må noen fylle det tomrommet. Vi har spilt bra i ligaen, men vi trenger å få litt hell på vår side slik at det blir tellende resultat ut av det.

- Alle er fornøyde med spillestilen vi forsøker å spille, så det handler bare om å rett opp småfeilene. Det er viktig at vi gjør en bra kamp mot West Bromwich, avslutter Jones.