- Swansea avslo bud

Ifølge The Times skal Swansea ha avslått et bud på £10m pluss Jonjo Shelvey på utlån neste sesong for Joe Allen. Klubben forstår spilleren kan være fristet, men prisen er £15m.

Det er Gary Jacob i The Times som skriver at Swansea skal ha avslått Liverpools siste fremstøt for å sikre seg 22-åringen, som for tiden forbereder seg til å spille for Storbritannia i OL.

Liverpool skal ha lagt inn et bud på £10 millioner, og skal ha tilbudt den walisiske klubben å låne Jonjo Shelvey for den kommende sesongen. The Times skriver at waliseren har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate dersom noen legger £15 millioner på bordet, men dette er komplisert i og med Brendan Rodgers ble enig med gamleklubben om å ikke forsøke å kjøpe deres spillere de neste tolv månedene.

Allen har ikke bedt Swansea om en overgang, men klubben skal være klar over at han kan være fristet av muligheten til en overgang. Styreformann Huw Jenkins skal dog være fast bestemt på at spilleren ikke får forlate Liberty Stadium for mindre enn de £15 millionene.