- Tålmodighet er nøkkelen

Brendan Rodgers sier spillerne må utvise tålmodighet dersom de skal løse scoringsproblemene. Budskapet til supporterne er å beholde troen.

Brendan Rodgers synes Liverpool kom i gode posisjoner mot Arsenal, men at de mangler skarpheten på den siste tredjedelen av banen. Manageren håper at laget snart kan klare å omsette sjanser til mål.
- Det er noe vi jobber kontinuerlig med hele tiden, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi forsøker å få balanse i spillet vårt på noen områder. Vi bygger opp spillet vårt bra gjennom lagdelene, men når vi kommer inn på siste tredjedel av banen, må vi kanskje være litt mer tålmodige dersom vi ikke umiddelbart kan finne en måte å score på.

- Det har en dominoeffekt på laget. Når du har den lille ekstra tålmodigheten helt fremme på banen, kan alle komme i posisjon. Vi har skapt nok sjanser til å score mål i kampene. Det har vært tilfredsstillende. Det gjelder å finne fotballforståelse i helt fremme.

Liverpool står bare med ett poeng på tre kamper i Premier League.
- Budskapet er å beholde troen. Første omgang mot West Brom var meget god. Vi viste mot Manchester City at vi kan være konkurransedyktige. Mot Arsenal var vi ikke helt på vårt beste. Det er en rekke grunner til det. Mange av spillerne spilte sin tredje kamp på en uke. Dere kunne se at det hadde sitt å si.

- Det er fortsatt meget, meget tidlig. Vi håper at vi med tiden viser fremgang og kan forbedre oss.

Brendan Rodgers klarte ikke å slappe av etter søndagens tap.
- Du kan ikke slappe av. Resultatet var selvsagt svært skuffende. Jeg blir aldri for skuffet når vi taper eller for oppildnet når vi vinner, men jeg følte med supporterne i helgen fordi de var utmerket.

- Vi må sørge for at vi opprettholder intensiteten når vi har ballen. Det var meget viktig under sesongoppkjøringen, evnen til å ha press på ballen. Vi så det mot Manchester City, og det er noe som er nøkkelen i vår spillestil.

- Som trener analyserer du kampen. Jeg har sett kampen et par ganger og forsøker å reflektere over de gode sidene ved kampen og forsøker å forbedre de områdene vi har behov for.