- To-tre år unna å være tittelutfordrere

Pepe Reina føler at Liverpool kan være så mye som tre år unna å være utfordrere til ligatittelen. Keeperen synes laget lider under manglende oppfinnsomhet i angrepsspillet.

Liverpool er kun 90 minutter unna en finale i Carling Cup. I Premier League ser det imidlertid langt mørkere ut. Der ligger Anfield-klubben hele 19 poeng bak lederlaget Manchester City, dagens motstander i semifinalen av Carling Cup, etter 22 spilte kamper.

- Jeg tror det vil gå ytterligere to eller tre år før vi er klare til å være utfordrere i Premier League eller Champions League igjen, sier Pepe Reina til Daily Mirror.

- Forhåpentligvis vil det bli så tidlig som mulig, men vi har en finale i Carling Cup innenfor rekkevidde.

- Vi har ikke vunnet et trofé siden 2006. Det veldig viktig for klubben å hente sølvtøy denne sesongen. I Liverpool er det viktig å vinne trofeer. Vi har en flott mulighet til å gjøre det i Carling Cup.

- Selvsagt jobber vi fortsatt hardt for å kvalifisere oss til Champions League neste sesong, men vi vet at det vil bli vanskelig. Liverpool er en klubb som er vant med å vinne.

Reina føler at Liverpool har en oppadgående kurve, men det mangler noe på siste tredjedel av banen. De røde har scoret kun 25 mål i ligaen.
- Vi har et godt lag, spesielt taktisk, men det har kanskje manglet litt oppfinnsomhet for å vinne nok kamper.

- Vi har mislyktes med å avgjøre kamper og avgitt poeng i kamper hvor det forventes at Liverpool vinner. Når vi har dagen kan vi slå ethvert lag, og vi har spillere til det. Vi må imidlertid vise mer kvalitet. Det er det Liverpools historie krever.