- Triumfen kan gi de nye spillerne et løft

Kenny Dalglish håper at hans sommerkjøp kan få et løft av å ha vunnet Carling Cup så tidlig i Liverpool-karrieren. Ikke lett å venne seg til nye omgivelser i ny klubb.

Stewart Downing og Jordan Henderson har slitt med å leve opp til overgangssummene de ble hentet for sist sommer, og heller ikke Charlie Adam, som kom fra Blackpool for £6,75M, har unngått kritikk. Downing ble kåret til banens beste i Carling Cup-finalen, og Dalglish håper at kantspilleren og de andre kan få inspirasjon av finaletriumfen til å ta et steg videre.
- For alle som har kommet inn, så synes jeg man ikke innser hvor stort og viktig og vanskelig det er å skifte omgivelser, sier Kenny Dalglish til Press Association.

- Det er ikke bare du selv, men også din familie som må finne seg til rette. Men de har nå bidratt til denne klubbens fantastiske historie, og de har en plass i mange folks hjerter, noe som kanskje ikke var tilfelle på lørdag.

- De kan føle seg stolt av hva de har gjort og være fornøyd med hva de har oppnådd. Jeg er sikker på at de vil oppnå mer. De kommer til å fortsette å jobbe. Jeg synes vi fortjente det fullt ut det som skjedde på søndag – både etter hva som skjedde den dagen og gjennom deres prestasjoner i turneringen.

- Vi ønsker ikke å høres ut som vi ikke har feiret. Jeg håper de har det, for det har vi, men nå er det tilbake på jobb. Vi vet hvilket hardt arbeid som lå til grunn for å komme til Wembley. Spillerne er klare til å ofre seg selv for klubben, og slikt trenger vi mer av.

- Vi skal nå gå for det vi kan i hver kamp. Det er hyggelig å være i Europa League, men det ville være enda hyggeligere om vi kan vise fremgang og bygge videre på det vi gjorde på søndag.