- Uaktuelt å spille for andre klubber

Etter å ha skrevet under en ny kontrakt i går, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo at han akter å avslutte sin aktive karriere i Liverpool. Det er uaktuelt å spille for andre klubber på tampen av karrieren.

- Jeg ikke se for meg at jeg kommer til å spille for noen annen klubb, sier 31-åringen.

- Jeg er henrykt over å ha skrevet under en ny kontrakt, og jeg er spent på fremtiden. Jeg håper jeg kan fortsette å spille for Liverpool også ut over denne kontraktens lengde. Jeg føler meg i god form og sterk, og jeg ønsker å spille så lenge som mulig. Jeg ønsker ikke å sette noe tidsperspektiv på dette. Så lenge jeg føler meg i god form og fortsetter å prestere på toppnivå, vil jeg fortsette.

- Forhåpentligvis vil jeg gjennom mine prestasjoner på banen gjøre meg fortjent til enda en kontraktsforlengelse i løpet av de kommende årene. Men selv om Liverpool ikke skulle tilby meg enda en kontrakt, tror jeg ikke at jeg makter å spille for noen annen klubb. Jeg har vært i denne klubben siden jeg var åtte år gammel, og lever drømmen min. Jeg kan kun se for meg at jeg spiller for Liverpool FC nå. Jeg akter å spille kun for en klubb. Det betyr mye for meg.

Gerrard avslører overfor Liverpool Echo at han fikk tilbud om denne kontraktsforlengelsen allerede i fjor, mens han drev med opptrening etter lyskeoperasjonen. Midtbanespilleren insisterte imidlertid på at han ville vente med å skrive under kontrakten inntil han var tilbake i spill igjen.

- Jeg var langt nede på den tiden. Det at klubben ga meg tilbud om en kontraktsforlengelse var det løftet jeg trengte. Alle i klubben har støttet meg så bra.

- Det er lenge siden vi ble enige om denne kontraktsforlengelsen, og det var aldri tvil om at jeg kom til å skrive under. Men jeg fortalte klubben at jeg ikke ønsket å gjøre det før jeg hadde bevist at jeg var helt skadefri igjen. Jeg syntes ikke det var riktig å skrive under mens jeg gikk skadet. Jeg ønsket å vente til jeg var tilbake på banen og hadde vist folk at skadene var et tilbakelagt stadium.