- Vær tålmodig med Sterling

Kaptein Steven Gerrard ber den engelske landslagsledelsen være tålmodige med Raheem Sterling.

Sterling kan bli den yngste Liverpool-spilleren som noensinne har spilt på det engelske landslaget i morgen. Lagkaptein Steven Gerrard håper imidlertid at landslagsledelsen «skynder seg langsomt» når det gjelder 17-åringen.

- Jeg synes Raheem fortjener å bli innkalt til A-landslagstroppen. Han har vært sensasjonell, og et av lyspunktene våre denne sesongen, siteres Gerrard av Sky Sports.

- Resultatene våre denne sesongen har ikke vært gode nok, men han har likevel stått frem og prestert på svært høyt nivå, sier scouseren om klubbkameraten.

- Nå tror jeg det er viktig at han beholder beina godt plantet på bakken, fortsetter å lære og forsøker å prestere stabilt på et høyt nivå. Jeg tror ikke det vil ta lang tid før han blir fast inventar i A-landslagstroppen, for han er den type talent.

- Han er et fantastisk talent. Jeg tror likevel det er viktig å være tålmodig med ham, for det er ikke noe i veien med ferdighetene hans. Vi må ikke legge for mye press på ham. Lar vi ham få naturlig fremgang vil han bli en god spiller av seg selv.