- Vanskelig å svelge

Steven Gerrard var svært skuffet over at England igjen røk ut av et mesterskap på straffespark. Kapteinen har hatt et meget bra Euro 2012, og scoret selv fra merket.

Stevie G satte kontant inn det første straffesparket til engelskmennene, hardt nede til høyre for keeper, men likevel tapte England 4-2 i konkurransen som avgjorde etter 120 målløse minutter.

Mange røde fans vil ha holdt tommelen opp for at engelskmennene endelig skulle få klaff i et mesterskap, men trøsten er at seks spillere fra Liverpool vil nå få en ekstra uke med ferie foran neste sesong.

- Det hjelper ikke på skuffelsen, kommenterte Gerrard etter kampen om det faktum at man spilte uavgjort mot Italia og så kom til kort på straffespark. – Jeg bare føler for alle spillerne som har gitt alt fra dag en.

- Jeg trodde kanskje vi denne gangen kunne få den flaksen vi behøvde da vi kom foran i straffesparkkonkurransen. Vi ba våre bønner om at det nå var vår tur, men kreditt til Italia som var et fantastisk lag og som hadde hellet på sin side til slutt.

- Guttene i forsvaret for fantastiske i kveld, fortsette Steven etter en kamp hvor Italia dominerte både spillemessig og i antall sjanser. – Alle har gjort det de kunne i hver kamp og på trening.

- Jeg synes vi gjorde nasjonen stolt, men igjen må vi reise skuffet hjem og det er vanskelig å svelge.