- Vi blir stadig bedre

Liverpool er ubeseiret i sju kamper på rad i Premier League, og Brendan Rodgers håper at de røde skal ta med seg den gode formen inn i morgendagens Europa League-kamp mot Young Boys.

- Jeg har fra dag en av sagt at jeg ønsker å bygge en konkurransedyktig gruppe som kan gjøre oss i stand til å kjempe i toppen av tabellen. Det er hvor alle lag ønsker å være, og vi er likedan. Jeg føler at denne gruppen vil bli sterkere utover sesongen. Vi har fått opp dampen, og mentalt er vi sterke. Vi er vanskelige å slå, og vil bli enda bedre i andre halvdel av sesongen, sa Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Vi er i en god posisjon nå, og begynner å se samhandlingsmønsteret fungere. Vi har lagt grunnlaget for å nå dit vi vil, og vi vil bli bedre for hver dag som går, forsetter Liverpool-manageren.

- Vi er ikke så langt unna dit vi ønsker å komme. Vi innprenter nå holdninger og motstandskraft i gruppen. Det vil gi oss et godt grunnlag for fremgang. Jeg tror vi vil vise oss som sterkere og bedre i andre halvdel av sesongen.

- Jeg har hele tiden prøvd å kartlegge hvor jeg ønsker å komme. Dette har jeg gjort siden jeg var ung trener. Det er mye enklere å jobbe når du vet hva du ønsker å oppnå. Jeg har alltid satt meg mål jeg ønsker å nå.

- Det eneste du kan gjøre er å jobbe godt, og fortsette å lære – noe som er veldig viktig. Mine ambisjoner vil alltid ta hensyn til klubbens beste interesser. Jeg ønsker at denne klubben skal ha suksess. Jeg er sulten og ivrig etter å lære.

- Jeg kan ikke sette noe prosenttall på hvor vi befinner oss nå, men dersom vi kan øke det tallet hver eneste dag vil vi bli bedre. Spillerne har vært strålende, og nå er de også komfortable med hvordan vi jobber.