- Vi bør ha fokus på Suarez' talent

Brendan Rodgers synes Luis Suarez bør få mer ros for prestasjonene sine. Spissen havnet på kun én scoring mindre enn Ian Rush på sine 50 første ligakamper.

Luis Suarez har nå scoret syv mål på de seneste åtte kampene, noe som er bedre enn noen andre spisser i Premier League for tiden.
- Vi føler Luis blir fremstilt på en mer negativ enn positiv måte. Det er typisk med hans scoringsstatistikk – han har en imponerende statistikk, og fremdeles fokuserer alle på de han misbruker, sier Brendan Rodgers til Daily Mirror.

- På hans femti kamper for denne klubben står han med bare ett mål mindre Ian Rush, og han spiller absolutt ikke på det samme laget som Rush gjorde. Ser dere på hans statistikk, har han nesten ett mål hver andre kamp, og fortsatt fokuserer alle på det han ikke gjør.

- Etter Stoke-kampen snakket ingen om hans utrolige løp fra midtlinjen da kom forbi tre spillere, og for meg er det trist. Ingen snakker om spillet hans. Kontroversene underminerer det flotte spillet hans. Det er noe han må lære.