- Vi er gode nok til å ta poeng

Kenny Dalglish sier at to seire og en uavgjort på de tre siste kampene mot Manchester United på Anfield gir dem tro foran ligaoppgjør på Old Trafford, men at det må jobbes hardt for å få et godt resultat.

- Det er en enorm kamp. Det er en kamp som alle ser fram til fra begge sider og det er viktig for begge klubbene å sikre seg poeng, sier Dalglish til Sky Sports foran morgendagens klassiske oppgjør i Manchester.

- Vi vet at vi er gode nok til å ta poeng, da vi har greid det i de siste kampene. Vi har slått dem to ganger og spilt en gang uavgjort på Anfield, noe som er oppmuntrende for oss.

- Alt som vi får fra kampen må vi imidlertid gjøre oss fortjent til, og vi må arbeide like hardt som vi har gjort for å få de tidligere resultatene.

- Vi vet hva vi har måttet gjøre tidligere. Vi har den ytterste respekt for hva de har oppnådd og hva de står for og vi må være på vårt beste.

- Det er et fantastisk sted å reise til og å spille fotball, men det er enda artigere om du kan reise derfra med et positivt resultat.

- Vi vet de er et utmerket lag som kom tilbake fra 0-3 mot Chelsea forrige uke. Det vil ha gitt dem et løft selv om de bare fikk et poeng, slik at vi vet hva vi står overfor.