- Vi er på riktig vei

Brad Jones tror at Liverpool er på riktig vei etter uavgjort på Stamford Bridge.

Målvakten spilte en ny god kamp da det ble 1-1 på Londons vestkant i går kveld, men kunne ikke stoppe John Terrys susende heading etter at Daniel Agger glapp i markeringen på en corner.

Uavgjort på «brua» betyr at Liverpool er ubeseiret på de siste seks ligakampene, noe Jones anser som klar fremgang.

- Vi fortsetter å plukke poeng, og vi spiller bra. Det er fantastisk. Så lenge vi blir bedre og fortsetter å forbedre oss, beveger vi oss i den retningen vi ønsker, slår keeperen fast overfor Liverpoolfc.com.

- Jeg betrakter dette som et godt poeng for oss, da Stamford Bridge er et vanskelig sted å spille. Chelsea er et godt lag, og vi må ta det med i betraktningen og ta med oss det som var positivt, fortsetter sisteskansen.

- Etter noen kamper føler du at du burde tatt alle tre poengene, men vi skal være godt fornøyd med ett poeng etter gårsdagens kamp. Vi misbrukte noen sjanser mot slutten, hvor vi kunne ha stukket av med seieren, men så lenge vi fortsetter å plukke poeng og prestere bra, beveger vi oss i riktig retning.

- Chelsea er farlige. Deres fire på topp består av tre strålende spillere som opererer bak en kvalitetsspiss. Så de vil alltid skape sjanser. Men jeg synes vår formasjon og hvordan vi grep dette an taktisk var veldig bra, og vi lot dem ikke komme til mange sjanser. Det er positivt.

- Vi var skuffet over å slippe inn mål på dødball, men totalt sett lot vi dem ikke komme til mange sjanser, så det var en ny god prestasjon fra vår side.

Jones spilte sin syvende kamp på rad for Liverpool i går, som cover for skadede Pepe Reina. Australieren sier han nå begynner å finne seg til rette på førstelaget.

- Som spiller trenger du å spille noen kamper før du finner rytmen. Av og til er det vanskelig å komme inn og spille bare en kamp hvor du må vise hva du kan. Det er spesielt vanskelig når du ikke har spilt på en stund, men etter en god rekke med kamper kommer du inn i rytmen. De andre spillerne vet da hva du står for, og forståelsen med medspillerne begynner å komme, og da blir alt enklere. Jeg vet ikke hva som vil skje nå, men jeg har satt pris på denne kamprekken og er fornøyd med hvordan jeg har prestert.

Neste oppgave for Liverpool er en hjemmekamp mot Wigan kommende lørdag. Jones vet ikke om han kommer til å vokte buret i den kampen, men dersom han gjør det kommer han i alle fall ikke til å undervurdere Roberto Martinez sitt mannskap.

- Ingen kamper i Premier League er enkle. Wigan spiller god fotball, og har vist at de ikke er noe slaktoffer denne sesongen. De er ikke den type lag som kapitulerer. De har blitt mye bedre. De har klart å beholde sin manager, og har dermed kontinuitet i klubben. Det blir en vanskelig kamp for oss, men vi har selvtilliten i orden på grunn av hvordan vi har spilt, og med den lagånden som råder i troppen går vi til kampen med friskt mot.