- Vi fortjente mer

Kenny Dalglish synes Liverpool fortjente mer enn uavgjort mot Aston Villa i en kamp der de røde igjen traff treverket og dommeravgjørelser gikk i mot dem. Glad for å ha Agger tilbake.

Chris Herd sendte Aston Villa i ledelsen i det 10. minutt, men Luis Suarez brakte balanse i regnskapet i løpet av kampens siste ti minutter.
- Jeg synes spillerne viste stor viljestyrke og oppofrelse ved å komme tilbake. Jeg synes det var stor innsats av dem, sa Kenny Dalglish til pressen etter kampslutt.

- Aston Villa fikk en scoring, og det ga dem noe å tviholde på. Desto lenger kampen pågikk, jo sterkere og mer bestemte ble vi på å få et mål. Vi fikk en scoring, men jeg synes vi fortjente mer enn det. Det meste av det som var under vår kontroll gjorde vi det beste for å håndtere.

- Opptredenen fra 20 minutter før pause og frem til kampslutt synes jeg var fremragende. Vi var fornøyd med spillerne.

Liverpool hadde igjen flere forsøk i treverket.
- Hvis du treffer stolpen, teller det ikke som skudd på mål. Også da vi scoret, kom ballen tilbake fra treverket, men Luis headet den inn. Agger hadde en flott heading som traff stolpen, og også Bellamy traff stolpen. Vi skal bare holde det gående. Vi kommer nærmere.

Dalglish mener at Liverpool burde hatt minst et straffespark. Dommer Michael Oliver vinket spillet videre da Alan Hutton så ut til å ha felt Luis Suarez og da Eric Lichaj handset.
- Jeg har aldri hørt at et straffespark aldri har blitt gitt fordi spilleren var uheldig. Han ga den ikke, men han fortalte til Dirk Kuyt at gutten (Eric Lichaj) var uheldig. Jeg kan bare fortelle hva som ble sagt i garderoben. Ikke be meg om å rettferdiggjøre det. Når du tar i betraktning at straffesparket ikke ble gitt fordi en motstander var uheldig, så heger det ikke på greip. Dirk tok ballen på bryst for å passer ham. Spilleren vet at han ikke fikk tak i den. Han tok ut armene, men dommeren sa at han var uheldig. Jeg synes Dirk Kuyt var uheldig.

 Dalglish var også frustrert over at Luis Suarez fikk gult kort for filming når repriser viser at han ble klart tatt av Stephen Ireland.
- Hvilken mulighet har vi? Selv det gule kortet til Suarez. Gutten ble tråkket på. Dere kan forestille dere overskriftene i morgen etter at han fikk gult kort for filming, men han ble faktisk tråkket på. Han var heldig som ikke brakk foten. 

- Det meste som ikke har gått i vår favør har vært utenfor vår kontroll. Jeg tror det ble reflektert med visse ting i dag. Vi kan ikke gjøre mye med det. Det er ingen frustrasjon fra vår side. Frustrasjonen ville ha kommet dersom jeg var leder i dommerforbundet.

- Vi må forsøke å gjøre det beste vi kan i det vi forsøker å oppnå, men det har vært mange tilfeldigheter som ikke har gått vår vei bare i de tre seneste kampene.

- Vi må bare sørge for at fotballklubben opprettholder integritet som klubb. Hvis andre må granske seg selv for å se om de har integritet, så er det greit. 

- Kanskje vi må se på det på feil måte. Kanskje vi bør rope ut og klage. Kanskje vi er for høflige.

Daniel Agger var tilbake fra seks ukers skadeopphold. Forsvareren erstattet Jose Enrique midtveis i 2.omgang.
- Det er flott å se alle spillere tilbake fra skade. Han kom inn og tok plass på venstre back. Han vil ha hatt godt av de 20 minuttene eller mer som han fikk i kampen.


 

Kilder: Liverpoolfc.tv, skysports.com, espn.co.uk, LFC Online.