- Vi gir ikke opp

Jordan Henderson bebuder at Liverpools spillere ikke har gitt opp kampen om fjerdeplassen, selv om de tapte 2-1 for Arsenal hjemme på Anfield i går.

Liverpool var svært uheldige som tapte en kamp de dominerte stort. De røde misbrukte et straffespark, og hadde også to avslutninger i stolpene. Robin van Persie ble matchvinner på overtid.

Jordan Henderson, som ble kåret til Liverpools beste spiller både av Liverpoolfc.tv og Liverpool.no, nekter å kaste inn håndkledet i kampen om fjerdeplassen, selv om Liverpool nå er 10 poeng bak The Gunners.

- Vi er selvsagt skuffet over resultatet. Jeg trodde vi skulle få med oss poeng fra kampen. Vi spilte tidvis god fotball, spesielt i første omgang, og skapte noen gode sjanser. Men slik er fotballen. Vi har en viktig kamp neste helg, så vi får prøve å slå tilbake da, sier Henderson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror ikke vi er sjanseløse på fjerdeplassen etter dette. Det er mye fotball som skal spilles ennå, så vi må bare fortsette å jobbe hardt, forsøke å oppnå gode resultater og fortsette å spille som vi gjorde mot Arsenal, uttaler han.

Midtbanespilleren velger å fokusere på det positive etter 2-1 tapet.

- Saken var at vi ikke tok vare på sjansene våre. Som sagt spilte vi en god del bra fotball, jobbet hardt som lag med å nekte dem rom, og jeg synes vi skapte trøbbel for dem. Fortsetter vi å spille som dette, er jeg sikker på at vi vil oppnå bedre resultater. Jeg synes vi skal ta med oss det positive fra prestasjonen. Alle var skuffet etter kampen, men jeg tror at vi i løpet av de neste par dagene vil innse at vi spilte en god kamp og skapte sjanser – det er alt du kan be om. Vi vil fortsette å jobbe hardt, og forhåpentligvis oppnår vi et bedre resultat neste helg.

Neste helg blir det gjensyn med gamle kjente for Henderson. Da skal han spille mot moderklubben Sunderland, og gjeste Stadium of Light for første gang etter overgangen til Liverpool sist sommer.

- Jeg ser frem til å reise tilbake til Sunderland. Stadium of Light er et flott sted å spille fotball, og vi ser alle frem til kampen. Vi må slå tilbake etter tapet for Arsenal. Som sagt er det en meget flott bane å spille på, supporterne er strålende, og jeg er sikker på at alle ser frem til denne kampen.