- Vi gjorde feil

Ian Ayre innrømmer at ledelsen i Liverpool FC kunne håndtert Luis Suarez-saken på en bedre måte, men klubbens administrerende direktør avviser at manager Kenny Dalglish måtte bære den tyngste børen.

- Det fine med Liverpool FC, og spesielt den staben som jobber i klubben til daglig, er at vi alle står sammen. Det var et lite ord som vi begynte å bruke for et år siden: «Samhold». Vi sto sammen i løpet av den prosessen som pågikk, vi står sammen som ledergruppe, og eierne og ledergruppen står sammen, uttaler Ayre i et intervju med Sky Sports News.

- Kenny ble ingen syndebukk, og vil aldri bli det. Han var en viktig del av vårt team. Vi var alle involvert i prosessen, og vi kommer oss alle videre sammen. Kenny er en god kar, som vi alle støtter.

Ayre erkjenner at det som skjedde kunne ha blitt håndtert bedre, men la til at både Suarez og klubben har kommet seg videre.

- Etterpåklokskap er en fin ting. Om vi gjorde noe feil? Ja, helt klart, men vi har kommet oss videre.

- Det viktigste er at vi har kommet oss videre, og at Luis har kommet seg videre. Fra vårt ståsted er det nå viktig at alle fokuserer på Liverpool FC. Luis har vist at han kan se fremover. Han har begynt å score mål igjen, han trives her, og han sa nylig at han ønsker å bli lenge i klubben.

Ayre benyttet også anledningen til å bekrefte at det fortsatt jobbes intenst med klubbens stadionplaner, men han innrømmer at det neppe blir noen byggestart de to kommende årene. På spørsmål om en banedeling med Everton fortsatt kan være aktuelt, svarte han:

- Dette er et spørsmål jeg har fått mange ganger, og jeg ender alltid opp med å si dette: I enhver bedrift bør du alltid lytte til dine kunder. Dersom vi spør majoriteten av våre kunder, sier de nei.