- Vi hadde fortjent seieren

Reservelagstrener Rodolfo Borrell er veldig godt fornøyd med prestasjonen til sine spillere etter 1-1 mot Bolton i går kveld, men slår fast at hans gutter hadde fortjent seieren.

En fantastisk heading av Conor Coady sørget for at Liverpool utlignet sent i kampen, og fikk med seg ett poeng hjem. Men det ene poenget var altså mindre enn de røde hadde fortjent. Mot et rutinert Bolton-lag, med spillere som Tuncay, Robbie Blake, Sean Davis og Dedryck Boyata på banen, var det nemlig de røde som førte spillet og skapte de fleste og største sjansene.

- Vi spilte veldig bra, og jeg er stolt over spilerne. Men vi hadde fortjent seieren, uttaler trener Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Vi skapte mange sjanser, og spilte tidvis fantastisk fotball. Jeg er ganske stolt over det guttene presterte mot et rutinert lag, legger han til.

- Krisztian Adorjan var uheldig når hans skudd traff begge stolpene uten å gå inn, men slikt skjer av og til i fotball. Toni Silva satte sitt preg på kampen når han kom inn fra benken. Alle vet at han er veldig teknisk god, og han gjorde en del bra ting for laget.