- Vi har nok offensiv slagkraft

Charlie Adam mener at Liverpool har nok matchvinnere i sin tropp, til tross for at det har blitt scoret lite mål denne ligasesongen, og man vil bare fortsette å kjempe videre.

Liverpool står med kun 30 scoringer i Premier League denne sesongen, men Adam avviser at det ikke er tilstrekkelig med offensiv slagkraft i troppen.

- Jeg mener at vi kan slå hvem det skal være når vi har dagen, og at vi har nok matchvinnere i troppen, forklarer skotten til Liverpool Echo.

- Vi kunne ikke tro at vi ikke vant siste kamp, men det er slikt som kan skje og det som nå gjelder er hvordan vi svarer til helgen.

- Vi har Luis, Andy, Dirk og Craig. Vi har nok spillere der framme. Det ville være lett å komme med en unnskyldning for at vi behøver å kjøpe den og den spilleren. Hvis klubben hadde følt at de måtte kjøpe en spiller ville det ha blitt gjort det i januar. Det at de ikke gjorde det er fordi manageren føler at han allerede har gode nok spillere til å straffe andre lag.

- I Premier League kan du dominere kamper og tape dem, men noen ganger vinner du også kamper du ikke fortjener å vinne. Vi må bare fortsette å kjempe videre.

- Jeg er skuffet siden vi spilte bra og skulle ha fått tre poeng, men spillere som van Persie kan score mål ut av ingenting. Det var hva som skjedde, vi hadde kontroll på kampen men så scoret de to ganger ut av ingenting.

- Vi er offensive, gir av oss selv og ønsker å gå ut og vinne kamper, på måten Liverpool skal gjøre det. Det er imidlertid ingen lette kamper i denne ligaen og vi vet at det har vært skuffelser denne sesongen, men vi vet at det også vil være gode øyeblikk.

- Nå ser vi fram mot Sunderland, vil prøve å vinne den kampen og så se fram mot et stort lokaloppgjør.