- Vi kan fortsatt klare topp fire

Jamie Carragher tror at Liverpool fortsatt har muligheten til å kvalifisere seg for neste års Champions League gjennom en topp fire-plassering i Premier League denne sesongen.

Etter gårsdagens 3-0 seier over Wigan, samtidig som en rekke andre resultater gikk Liverpools vei. er Carragher optimist. Det er åtte poeng opp til West Bromwich som innehar fjerdeplassen for øyeblikket. Det er henholdsvis to og fire poeng opp til rivaler som Tottenham og Arsenal.

- Det ser ut som vi ikke har hatt noen god start, men etter seieren i går er vi ikke langt bak topp fire, uttalte 34-åringen til BBC Radio 5 Live.

- Det er fortsatt mulig. Ser vi bort fra topp to er det mange lag som avgir poeng hele tiden. Til og med Manchester United tapte i går. Vi håper vi kan få en god resultatrekke nå, og kjempe om en topp fire-plass, fordi alle lag ser ut til å avgi poeng.

Liverpool har det laveste snittalderen av samtlige lag i Premier League denne sesongen. Førsteelleveren har en snittalder på 23,37 år, noe som er lavere enn Southamptons 23,69 og Arsenals 23,81. Tenåringer som Andre Wisdom, Raheem Sterling og Suso har vært fast inventar på førstelaget. Carragher tror dette lover godt for fremtiden.

- Eierne kom inn og vurderte situasjonen. De fant ut at de ville hente inn en ny manager som kunne forfremme spillere fra akademiet, noe han har gjort. Det tar tid å finne seg til rette. Det var vanskelig å erstatte spillere som Maxi Rodriguez og Dirk Kuyt på grunn av klubbens finansielle situasjon, ettersom vi har brukt masse penger de siste årene. Rodgers har vært modig og har gitt unge spillere en sjanse. Forhåpentligvis vil vi dra nytte av det i fremtiden.