- Vi kan konkurrere på lønn

Brendan Rodgers insisterer på at Liverpool er i stand til å konkurrere med de rikeste klubbene i Premier League når det gjelder å lønne spillere.

Rodgers var ikke villig til å gi Gylfi Sigurdsson den lønnen som Tottenham var villige til å gi islendingen, men manageren understreker at Liverpool ikke vil nøle med å gi spillere de mener er verdt det topplønn.

- Vi gikk ikke glipp av Sigurdsson fordi klubben ikke ville hoste opp pengene. Vi gikk glipp av ham fordi manageren ikke ville gi etter for lønnskravet, påpeker Rodgers overfor Press Association.

- Det er ikke tvil om at det finnes andre transfermål og folk vi ønsker å hente inn, hvor vi ikke vil gå glipp av spilleren på grunn av lønn. Dersom jeg føler det er en spiller ute på markedet som vil være verdifull for oss, så vil vi gjøre alt vi kan for å hente vedkommende inn. Det er det ikke tvil om.

- Det er mange ting du ser etter før du henter inn en spiller. Først og fremst hans tekniske og taktiske kvaliteter. Men vi vurderer også om spilleren kan være verdifull for klubben i mange år fremover, eller om han bare har verdi for oss på kort sikt.

- Til syvende og sist må han ha en viss personlighet. Vi har sett mange gode spillere som har kommet til Liverpool og som ikke har vært i stand til å jobbe her, men som har forlatt klubben og blitt veldig gode spillere igjen. For å spille for Liverpool må du være i stand til å håndtere presset det medfører å spille for en verdenskjent institusjon. Vi må gjøre hjemmeleksen vår i så måte.

- Du må sørge for at spillerne du henter inn har kapasitet og kvaliteter til å håndtere dette, og dette inngår i vår rekrutteringsstrategi når vi skal hente inn spillere. Når du spiller for Liverpool er du også en rollemodell på alle mulige måter. Jeg liker at mine spillere er profesjonelle både på og utenfor banen.