- Vi kan satse på Europa League

Martin Skrtel er ikke med i troppen til kveldens Europa League-kamp mot Hearts, men slovaken insisterer på at Liverpool er i stand til å håndtere en satsing på europacupen uten at det går ut over innsatsen i Premier League.

Liverpool vil måtte spille hele 19 kamper i Europa fra nå av om de går hele veien til finalen i Europa League i Amsterdam i mai. Martin Skrtel tror dette er noe klubben kan håndtere uten at det går ut over poengfangsten i Premier League.

- Vi har en sterk tropp med over 25 kvalitetsspillere, og alle kan spille. Dette er ikke noe problem, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Alle synes det er morsomt å spille kamper, og i så måte er det ingen forskjell om du spiller i Premier League eller Europa League. Alle trives med å spille kamper for klubben, fortsetter han.

- Det er fortsatt langt igjen. Vi er i august, og vi har mange kamper foran oss, så vi kan ikke tenke på kamper i mai. Vi må konsentrere oss om neste kamp, som er i kveld, og få et godt resultat.

Selv vil Skrtel følge kampen på TV hjemme på Merseyside.

- Jeg tror alle har savnet europacupfotball. Denne sesongen spiller vi i Europa League, som er en fin turnering for oss. Jeg er glad vi slo ut Gomel. Nå står neste runde for døren, og vi ønsker å gå videre til gruppespillet.

- Europacupkvelder på Anfield er alltid spesielle. Stemningen er helt utrolig. Det er noe du alltid vil huske, og jeg ønsker definitivt å oppleve denne stemningen igjen.