- Vi la Bolton bak oss

Jordan Henderson mener at cupseirene mot lagene fra Manchester viste at spillerne bryr seg, og at de fikk lagt tapet mot Bolton hurtig bak seg.

- Det å gå til finalen var en stor prestasjon av oss, slik at det var briljant og det er klart at det også er positivt å slå United og avansere til neste runde, forteller Jordan Henderson til liverpoolfc.tv.

- Vi har selvtillit foran hver kamp. Vi har noen gode spillere her og vi vet at dersom vi presterer opp mot vårt beste da kan vi slå hvem det skal være.

- Vi var alle skuffet etter kampen mot Bolton og jeg tror kritikken var rettferdig, men det mest positive var at vi greide å slå tilbake mot City og så United. Jeg tror vi har vist fansen og alle andre at vi bryr oss.

- Jeg tror alle forstod at vi hadde spilt en dårlig kamp. Dagen etter analyserte vi hva som hadde gått galt og vi la det så bak oss og kom oss videre. Vi trente hardt foran kampen mot City og vi visste at vi måtte slå tilbake.

- Wolves vil bli en ny og vanskelig motstander. De har vist at de er vanskelige å møte, vi må bare sørge for å ha den rette innstillingen og arbeide hardt.

- Jeg tror ikke det er noe større press på oss. Vi må bare gå til denne kampen slik vi går til alle kamper.