- Vi må beskytte de unge spillerne

Den engelske tabloidpressen serverer rykter om at Raheem Sterling er misfornøyd med at han ikke har fått prøve seg på Liverpools førstelag. Konfrontert med dette på dagens pressekonferanse uttalte manager Kenny Dalglish at det er viktig å beskytte de unge spillerne.

- Folk kan rope og skråle så mye de vil om unge spillere som gjør det bra. Selvsagt gjør de det bra. Men de gjør det bra fordi de har kommet hit og blitt skikkelig tatt vare på av staben og de veilederne de har hatt her, siteres Dalglish i Daily Mail.

- De må bare stole på at vi guider dem frem slik at de kan ta det neste steget. Er de gode nok vil de få sjansen på førstelaget.

- Det kommer et tidspunkt hvor vi kan ta av de bleiene, og se om de har det som kreves. Vi gjør det når vi må gjøre det, men til enhver tid er det viktigste for oss å tenke på at vi skal beskytte dem med tanke på både våre og deres beste interesser.

- Vi må sørge for at noen av de yngre spillerne i førstelagstroppen får fortsatt fremgang. Flanagan, Robinson og Shelvey. Dersom vi befant oss i en litt bedre situasjon når det gjelder skader, kunne de ha blitt lånt ut til andre klubber og fått spilletid et eller annet sted. Men samtidig som de spiller skal de utdannes med tanke på en fremtid i denne fotballklubben, og ikke en fremtid i en annen klubb.