- Vi må forbedre forsvarsspillet

Martin Skrtel innrømmer at de defensive prestasjonene har ikke vært gode nok så langt denne sesongen, verken for ham selv individuelt eller for Liverpool som lag.

De helrøde har så langt denne ligasesongen sluppet inn 12 mål på seks kamper og fortsatt ikke holdt buret rent. Forsvarskjempen Martin Skrtel er enig i at det bare ikke er godt nok.

- For meg som forsvarer er det ikke bra da målsettingen for laget, og ikke minst forsvaret, er å holde buret rent, sier slovaken til Liverpoolfc.com.

- Selv i kamper hvor vi har spilt bra, har vi sluppet inn mål som følge av feil. Vi må bli bedre og arbeide med det.

- Jeg tror ikke vi med ett er blitt dårlige forsvarsspillere. Vi vet hva vi skal gjøre på banen, men det er alltid detaljer en kan jobbe med. I kampen mot Norwich dreide det seg om manglende konsentrasjon. Vi gjorde noen små feil og slapp inn mål, slik at vi må være fokusert i 90 minutter. Først da vil vi bli bedre.

- Det er ikke lett å unngå baklengs da du spiller mot sterke lag, men vi har gjort det tidligere og vi kan gjøre det igjen.

- Jeg vet det kunne ha vært bedre, sier Martin om sin egen innsats denne sesongen. - Det har vært noen kamper hvor jeg har gjort en feil. Jeg vet om det og prøver å rette på det hver dag på trening. Jeg arbeider hardt for å finne tilbake den formen jeg hadde forrige sesong.

- Alle vet hva en kan forvente mot Stoke, fortsetter 27-åringen foran møtet på Anfield i ettermiddag. – Det kommer til å bli en fysisk kamp, så vi må være forberedt på det, håndtere det, spille vårt spill, prøve å score mål og vinne kampen.

- Etter kampen mot Norwich behøver vi også å ta en trepoenger på Anfield. Selvtilliten er grei nok etter hva vi presterte mot United, Norwich og Udinese før pause. Vi må glemme hva som skjedde i midtuka og bare tenke på Stoke.

- Hver kamp er viktig, og etter Stoke er det internasjonal pause slik at vi ønsker tre poeng for å klatre litt på tabellen før det.

- Nøkkelen er å håndtere det fysiske spillet og samtidig spille vårt spill. Jeg mener vi er et bedre lag enn dem, slik at vi behøver å vise det på banen. Forhåpentligvis ved å score mål og å holde buret rent.