- Vi må fortsette fremgangen

Liverpool har en dårlig statistikk på Anfield i 2012, men ligaformen viser fremgang og Brendan Rodgers maner til at man må bare fortsette i riktig retning og resultatene vil komme.

Kalenderåret 2012 tegner til å bli et historisk dårlig år for Liverpool på Anfield, når det er snakk om ligaen. Seieren i siste kamp i Premier League foran The Kop mot Reading var også denne sesongens første trepoenger på eget gress.

- Dette er noe som har vært over tid, jeg tror det bare har vært tre seire totalt i løpet av dette året, svarer Rodgers da har blir minnet om de dårlige tallene for hjemmekamper i ligaen.

- Det er noe vi ønsker å forbedre. Vi ønsker å se framover heller enn å se tilbake.

- Vi har hatt vanskelige kamper hjemme denne sesongen og har vært uheldige som ikke har vunnet flere kamper.

- I det siste har spillet blitt bedre og vi har virket solide bakover. Vårt spill i forhold til pasninger og bevegelse har vært veldig bra, nå må vi bare fortsette med det.

- Vi vet det blir en tøff kamp mot Newcastle. Jeg har respekt for alle lag som kommer til Anfield, det er et stort øyeblikk i deres karriere og slik har det vært over mange år med den historien og den støtten som denne klubben har.

- Det er opp til oss å ta den utfordringen som hvert gjestelag bringer. De unge spillerne får god erfaring og forhåpentligvis kan de utvikle seg videre.

- For oss er det viktigste å vinne kampen, kommenterer manageren da han blir minnet om klassiske 4-3 kamper mot Newcastle. – Vi ønsker å spille bra og ta tre poeng.