- Vi må hjelpe de unge spillerne

Liverpool har en meget ung førstelagstropp denne sesongen. Glen Johnson, som er for veteran å regne, innser at det er opp til ham og de andre rutinerte spillerne i troppen å hjelpe og inspirere de unge spillerne.

Karer som Raheem Sterling og Adam Morgan har figurert for Liverpools førstelag denne sesongen, og flere andre unge spillere venter på sjansen i kulissene.

- Vi har en flott spillergruppe, hvor alle blir ønsket velkommen. Raheem er 17 år gammel, og har blitt tatt inn i varmen. Han fortjener virkelig å være en del av troppen. Vi forsøker å ta godt imot ham og gjøre ting komfortabelt for ham. Jo bedre vi tar imot ham, jo bedre vil han spille i kampene, så det er til hjelp for både ham og laget, sier Glen Johnson til Liverpoolfc.com.

- Du må oppmuntre de unge guttene. Da jeg slo igjennom hadde jeg folk som Stuart Pearce og andre store navn som hjalp meg. Raheem er en fantastisk spiller i utgangspunktet, så dersom han fortsetter å jobbe hardt og gjør de riktige tingene, vil han bli en stor spiller, fortsetter høyrebacken.

Johnson er nå opptatt av at Liverpool får orden på spill og resultater i tiden som kommer, etter å ha plukket bare ett poeng på de tre første ligakampene.

- Det tar tid før alt som er nytt begynner å fungere. Alle jobber hardt hver dag for å oppnå suksess sammen. Alle må være tålmodige, inkludert spillerne. Vi må gjøre Anfield til et sted der ingen lag liker å spille. Vi må ta initiativet i kampene og forsøke å gjøre det så vanskelig som mulig for våre motstandere i 90 minutter.

Forsvarsspilleren forteller at spillerne stoler på Brendan Rodgers.

- Når Brendan snakker, så lytter du til det han sier. Han får din fulle og hele oppmerksomhet. Du kan være i et møte med ham i en halvtime, men det føles som 10 minutter. Alle skjønner hvilken måte Brendan vil at vi skal spille på. Han gjorde det fantastisk i Swansea, og er en fantastisk trener.