- Vi må holde det gående mot Wolves

Ifølge Daniel Agger vil Liverpool ha med seg mye selvtillit fra cupoppgjørene mot Manchester-lagene når Liverpool møter Wolverhampton borte på tirsdag.

Daniel Agger mener Liverpool kan ta med seg mye selvtillit fra cupavansementene mot Manchester City og Manchester United.
- Vi forsvarte oss bra. De hadde egentlig ikke så mange sjanser. De hadde stort ballinnehav, men ikke mange sjanser, sier Daniel Agger om Manchester United-kampen.

- Vi gjorde det bra. United er et vanskelig lag å spille mot. De har gode fotballspillere. Jeg synes ikke man kan snakke om hvem som fortjente å vinne fordi det er fotball og alt kan skje.

- Det har vært en perfekt uke for Liverpool i cupene. Vi har fått det vi ønsket oss.

- Vi tar alltid med oss selvtillit når vi vinner, men å vinne i cupen og gå videre til enste runde gir deg mer selvtillit.

Liverpool har denne sesongen spilt bra mot topplagene med unntak av bortekampen mot Tottenham, men har slitt desto mer mot lag plassert lavere på tabellen. Spørsmålet er å Liverpool kan vise samme innstilling og innsats mot Wolverhampton på tirsdag, eller har kampene mot Manchester-lagene vært en utladning fysisk og mentalt?
- Det er en viktig kamp mot Wolves. Vi ønsker å komme høyere på tabellen. Det er ikke godt nok der vi ligger nå, så vi trenger tre poeng.

- Vi visste at vi kunne slå alle i ligaen før resultatene denne uken, men det blir en vanskelig kamp på tirsdag,  og vi trenger å spille bra for å vinne.

Daniel Agger sendte Liverpool i ledelsen i det 21. minutt på en heading fra Steven Gerrards hjørnespark. Det var midtstopperen første scoring siden Europa League-kampen mot Benfica i april 2010.
- Det er alltid en god følelse når ballen går i nettet. Som alle vil si, det viktigste er å vinne, men å score er alltid en god følelse.

Ji-Sung park utlignet for United, før Dirk Kuyt satte inn vinnermålet i det 88.minutt.
- det var en god scoring av Dirk, men det var også et godt fremspill. Andy gjorde det bra med stussen. Det var et flott resultat. Det er alltid hyggelig å beseire United hjemme, spesielt i FA-cupen.

Kilde: Liverpoolfc.tv.