- Vi må lære av kollapsen

Kenny Dalglish er opptatt av at hans mannskap må dra lærdom av totalkollapsen mot QPR foran hjemmemøtet med Wigan i morgen.

Liverpool ga fra seg en tomålsledelse i løpet av det siste kvarteret av kampen. Det er en historie Dalglish er opptatt av at ikke skal gjenta seg.

- Vi må finne svarene på hvorfor det skjedde, og sørge for at vi lærer av feilene vi gjorde. Vi var veldig konstruktive i store deler av kampen. Vi slapp inn mål på en dødball, et innlegg og en personlig feil på overtid. Jeg tror ingen som så kampen vil si at vi fikk som fortjent, uttaler Liverpool-manageren til BBC Sport.

- Vi har ingen god forklaring på det, og må bare fortsette å gjøre det som vi har gjort riktig.

Etter nyttår har Liverpool tapt seks av 10 ligakamper. Kun to av disse er vunnet. På de fem siste ligakampene har det blitt fire tap. Dette står i sterk kontrast til de rødes innsats i cupene, hvor man gikk til topps i ligacupen og er i semifinalen i FA-cupen.

- Mange tror kanskje at det gikk til hodet på spillerne at vi slo Stoke og ble klare for semifinalen i FA-cupen, men jeg så ingen tegn på det før kampen.