- Vi må løfte supporterne

Kenny Dalglish mener Liverpool er skyldig supporterne et positivt resultat mot Manchester City i morgen etter den svake kampen i Bolton. Innser at det blir en vanskelig kamp mot City.

Kenny Dalglish var meget skuffet over spillernes innsats mot Bolton. Nå er Liverpool kun 90 minutter unna en ligacupfinale på Wembley. Liverpool leder 1-0 etter det første møtet mot Manchester City. Dalglish vet at Liverpool står overfor en vanskelig oppgave.
- Vi har bare et lite forsprang, men vi må bare ta fatt på kampen og kjempe skikkelig. Det kommer til å bli en kamp som ikke blir noe annet en meget vanskelig for oss. De fikk et fantastisk resultat mot Tottenham på søndag, og det gjør at de fortsatt ligger på 1.plass i ligaen. Jeg er sikker på at de er klare for dette, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- For oss er det viktig å gjøre jobben vår. Hvis vi gjør det, så vil det ikke være galt å ha litt flaks i tillegg. Forhåpentligvis blir det fantastisk for alle. Det kommer til å være mange folk som støtter oss, men vi må gjøre noe som får supporterne på vår side. Vi kan ikke alltid overlate til dem å løfte oss, noen ganger må vi løfte dem.

- Vi kan ikke ta det for gitt at fansen kommer til å være der. Vi bør aldri anta at vi kommer til å få den fantastiske støtten som vi har. Vi må gjøre oss fortjent til den. De må se at vi er klare til å legge ned en fremragende innsats på onsdag kveld for å få et resultat for denne klubben.

Kenny Dalglish håper å få en umiddelbar respons etter tapet mot Bolton. Manageren var skuffet over spillernes innstilling i den kampen.
- Jeg synes det som ble sagt måtte bli sagt. Jeg tror ingen kan argumentere mot at vi aldri spilte i nærheten av det vi er kapable til.

- Tidligere har vi rost dem når de har fortjent det. Vi har gitt dem anerkjennelse når de har gjort det bra og gratulert dem for måten de har jobbet på. Når du har vært kritisk, er du ikke det for å få noen slags tilfredstillelse av det ettersom vi alle er sammen om dette. Det er ikke trenerapparatet eller spillerne, men det er alle.

- Det var vanskelig å gjøre det, men jeg synes det var ærlig. Jeg tror ingen kan skjule seg bak en forestilling som den vi hadde på lørdag. Jeg tror ingen vil forsøke å gjøre det. Vi har hyllet dem når de har vært gode, og vi må være ærlige når vi har gjort det dårlig.

Liverpool er kun 90 minutter unna en Wembley-finale for første gang siden 1996, men Dalglish ønsker å tenke så langt.
- Ikke la oss løpe av gårde nå. La oss sørge for at vi får gjort den harde jobben først.

Kenny Dalglish hadde ingen nye skadeproblemer å rapportere om.