- Vi må slå Norwich

Liverpool-kaptein Steven Gerrard innrømmer at hans lag sårt trenger en seier nå, etter fem strake Premier League-kamper uten at tre poeng er blitt innkassert.

Scouseren håper at de røde nå kan ta full pott fra de tre kommende ligakampene, mot Norwich, Stoke og Reading.

- Vi har noen kamper nå fremover som vi burde vinne, men jo lenger tid det går før vi får vår første seier jo vanskeligere blir det, så det er viktig at vi tar alle poengene mot Norwich, uttaler Gerrard til Press Association.

- Ser man på prestasjonen vår mot Manchester City og Manchester United så skulle vi hatt seks poeng mer enn vi har nå. Det er ingen som tenker at «nå har vi fått unna disse kampene, la oss slå de lagene vi bør slå».

- Det vi må gjøre er å spille slik vi har gjort, og forhåpentligvis få flaksen på vår side, få en dommeravgjørelse i vår favør, og vi vil ta alle poengene.

- At vi ikke har vunnet ennå, legger selvsagt press på oss. Hadde vi slått Manchester United og Manchester City ville alle ha snakket om hvor bra resultatet vi oppnådde i Sunderland var. Men når vi tapte de to kampene, blir det fokusert på at vi tapte to poeng i Sunderland også. Det er ikke bra nok å ta ett poeng i disse tøffe bortekampene lenger. Vi må vinne dem.