- Vi må spille opp mot vårt beste

Wigan-manager Roberto Martinez erkjenner at Wigan må spille opp mot sitt beste for å ta poeng fra et såret Liverpool på Anfield kommende lørdag.

De røde vil være ute etter å revansjere det forsmedelige 2-3 tapet for QPR, og Martinez advarer sine menn mot å ta lett på et Liverpool-lag som har prestert under pari i Premier League denne sesongen.

- Liverpool virket på hugget i kampene mot Everton og Stoke, og kan bygge videre på det. Lag som reiser til Anfield må spille opp mot sitt beste dersom de skal få med seg noe fra kampen, sier Martinez til Wigan Today.

- Liverpool har fantastiske individuelle spillere, men vi viste at vi kan komme på talefot med dem da vi spilte uavgjort mot dem tidligere i sesongen. I stedet for å fokusere på å stoppe deres spillere, må vi konsentrere oss om å prestere på topp selv. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi får den belønningen vi fortjener, fortsetter han.

Martinez kan glede seg over at Wigans toppscorer, Hugo Rodallega, ser ut til å bli skadefri i tide til å spille lørdagens kamp. Han sto over Wigans uavgjortkamp mot West Bromwich på grunn av en kneskade.

- Hugo jobber hardt med rehabiliteringen, og er desperat etter å bli kvitt plagene tidsnok til å spille på lørdag. Det blir en kamp mot klokka, men Hugo kjemper for å bli helt bra igjen, slik at han kan hjelpe laget. Vi vil gi ham all den hjelpen vi kan, og forhåpentligvis rekker han det. Kneet ser bra ut nå, og han har fin fremgang. Vi må bare fortsette behandlingen og se hvor raskt han kan være tilbake i spill igjen. Det blir som sagt en kamp mot klokka i forhold til Liverpool-kampen, men vi krysser fingrene for at det skal gå.