- Vi må styrke stallen

Brendan Rodgers slår fast at han må styrke Liverpool-stallen før ligastart.

- Vi har blitt linket til utrolig mange spillere, men jeg har veldig liten lyst til å snakke om spillere i andre klubber, uttalte Rodgers under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg vet jeg har en del jobb å gjøre her. Vi å styrke stallen. Det er det ingen tvil om. Men dessverre tar det litt tid. Det er ikke så enkelt som folk later til å tro, og spesielt når du er i en klubb med vår status, fortsatte han.

- Det er ikke alltid like enkelt, men min intensjon er å hente inn noen spillere til. Og som jeg har sagt hele tiden, så håper jeg å ha dem her jo før jo heller, men det viktigste er at vi får dem hit før august er over. Da vil vi vite hvilken spillergruppe vi har å jobbe med frem til januar i det minste.

- Vi har noen gode spillere, og jeg ønsker å gi mange av spillerne her en sjanse, men jeg må også hente inn noen spillere, ikke minst for å erstatte de som har dratt. Dette er en klubb folk ønsker å spille for, og forhåpentligvis vil det komme inn spillere de kommende ukene.

- Nå får vi bare se hvordan ting utvikler seg. Uansett hvilke spillere det spekuleres i, må de spillerne som er her når transfervinduet stenger være fullstendig fokusert på jobben her.