- Vi må ta en kamp om gangen

Brad Jones er opptatt av å fokusere på kveldens kamp mot Anzhi Makhachkala, selv om det er lokaloppgjør mot Everton på søndag.

- Vi må konsentrere oss om hver enkelt kamp. Jeg vet det er en stor klisje, men det er uansett mitt syn på saken, sier keeperen til Liverpoolfc.com.

- I cupene har en rekke spillere fått sjansen, og mange har kommet inn på laget og vist seg frem. Alle prøver å vise for manageren at de fortjener å spille på førstelaget, noe som skaper god konkurranse innad i klubben, fortsetter han.

- Uansett hvem som spiller i kveld, har man en sjanse til å imponere manageren. Klarer man det, har man en sjanse til å spille mot Everton til helgen. De som får den sjansen, fortjener den utvilsomt.

- Om dette er en viktig uke for oss? Det er en av mange viktige uker i en lang, hard sesong, og vi går for seieren i begge kampene vi skal spille. For øyeblikket konsentrerer alle seg om kampen i kveld. Når kveldens kamp er over, vil spenningen foran derbyet gradvis bygge seg opp.

- For meg handler det om å få muligheten til å spille. Jeg er takknemlig for de sjansene jeg får til å spille, og vise hva jeg kan gjøre. Forhåpentligvis klarer jegå  bevise at jeg fortjener de sjansene jeg får.

- Det er en sunn konkurranse mellom keeperne. Peter Gulacsi er også her, og vi trener veldig hardt. Det er stor konkurranse om plassene i hele troppen, og vi har mange spillere som kan gå rett inn på laget om det kreves, avslutter Jones.