- Vi må ta skylden

Steven Gerrard sier at spillerne må ta skylden for den svake ligaplasseringen, og at det er deres ansvar å få ballen i mål. Kapteinen tror det gikk galt da Suarez ble utestengt. Angrer fortsatt ikke på at han sa nei til Chelsea.

Liverpool har skapt fryktelig mange sjanser denne sesongen, men står likevel igjen med færrest scorede mål av lagene på øvre halvdel av tabellen. Laget har kun scoret 40 mål denne sesongen, og har truffet stolpene så mange som 30 ganger i følge Opta. Laget ligger på 8. plass, og kan ikke komme høyere enn fjorårets 7. plass. Steven Gerrard er nå skadefri igjen, og sier spillerne må ta skylden for plasseringen i ligaen.

- Det er vi spillerne som må ta skylden for det, fordi vi er langt bedre enn hvor vi ligger på tabellen. Vi må spille bedre og få ballen i nettet, sa Gerrard i et intervju på 'The Late Late Show' på RTE i gårkveld.

Han tror det gikk galt da Luis Suarez totalt ble utestengt for ni kamper tidligere i sesongen.

- Jeg tror det som såret laget mest var da vi mistet Luis Suarez i kampene, fordi han er en av verdens beste spillere. Dersom du mister en av de beste spillerne i verden vil det alltid påvirke laget, og det var det å miste han som gikk mest ut over laget.

Steven Gerrard fikk også spørsmål om han angret på valget han tok da han ble i Liverpool istedenfor å dra til London og Chelsea sommeren 2005 og 2006.

- Nei, jeg angrer ikke. Jeg er en vinner, elsker å spille fotball og elsker Liverpool Football Club. Jeg skal ikke lyve - jeg har alltid vært enig og sagt at jeg i tidene da Liverpool ikke gjorde det bra, at jeg ble litt usikker og lurte på om klubben ønsket å tjene penger på meg. Det var da jeg begynte å tenke på andre klubber i Europa som var interessert i meg.

- At Liverpool skulle tjene penger var en av grunnene jeg tenkte på å dra. Jeg tenkte at klubben kanskje ville være i en bedre posisjon dersom de fikk store penger for meg. Men når jeg nå ser tilbake, så angrer jeg ingenting. Jeg er glad for at det gikk som det gikk, avsluttet Gerrard.