- Vi må være skjerpet

Kenny Dalglish sier Liverpool må spille på sitt aller beste dersom de skal slå Cardiff på søndag, og nekter undervurdere finalemotstanderen.

Liverpool har naturlig nok favorittstempelet foran Carling Cup-finalen mot Cardiff på Wembley på søndag. De røde har tidligere denne sesongen blitt beskyldt for å ha undervurdert enkelte motstandere i kamper hvor de definitivt vil burde ha gjort det bedre - som Bolton på Reebok Stadium og Blackburn på Anfield. Kenny Dalglish sier laget hans må prestere sitt beste for å ha en sjanse på søndag.

- Vi har gitt oss selv en sjanse med å ha kommet dit, og nå må vi ser hvordan vi håndterer det. Vi kommer ikke til å ta noe for gitt. Det kommer til å bli en veldig tøff kamp for oss, og det er en like stor kamp for Cardiff som det er for oss, sier Dalglish til Liverpool Echo.

- Dersom vi skal ha noen sjanse til å vinne kampen må vi yte vårt ytterste. Vi fikk et godt resultat mot Brighton, men vi kan ikke ta det med oss på søndag. Vi må starte på ny, og forberede oss så godt vi kan mot Cardiff. Vi får ta en kamp av gangen og se hvor det leder oss.

Manageren er fornøyd med hvordan spillerne hans har prestert denne sesongen. Ikke bare de som har blitt hentet inn i hans tid i klubben, men også de som utgjorde stammen i laget fra før.

- Vi var ikke på det nivået vi ønsket å være da jeg kom tilbake som manager, men vi må forsøke å komme oss dit. Så det er flott hvordan spillerne har bidratt. Ikke bare de ni som har kommet inn, men også de som har vært her en stund. Spillere som Stevie, Carra, Pepe og Daniel Agger har alle bidratt. Det at spillere har kommet inn og funnet tonen med de som var her reflekteres i resultatene de har fått. Sett bort fra noen feilskjær synes jeg de har gjort det veldig bra i sin første sesong sammen, avslutter Dalglish.