- Vi må være tålmodige

Joe Cole gjorde et overraskende comeback på førstelaget som innbytter mot Stoke. 30-åringen sier at det internasjonale oppholdet vil gjøre ham godt, og at en nå må være tålmodige på Liverpools vegne.

- Under tiden jeg har vært ute har jeg sett laget utvikle seg og jeg føler det har vært stor forbedring, hevder Cole til Liverpool Echo etter at de røde fortsatt står uten hjemmeseier denne sesongen i kjølvannet av 0-0 mot Stoke.

- Revolusjoner skjer ikke i løpet av dager og uker, og jeg tror fans forstår det her.

- De vet hva dette dreier seg om, de vet hva vi prøver å gjøre og hvordan vi forsøker å innføre en spillestil.

- De forstår at en er nødt til å være tålmodig.

- Spillet har vært bra og vi fortjente tre poeng i dag. En må gi Stoke kreditt for måten de kjempet på, men vi hadde det som var av godt spill og skapte mange gode sjanser. Det er ikke ofte du treffer stengene fire ganger i løpet av en kamp og ballen ville bare ikke gå inn for oss.

- Det er frustrerende, men vi holder sammen.

- Det var fint å være utpå banen igjen og jeg trivdes virkelig, sier Joe om sitt innbytte midtveis i 2.omgang. – Du er alltid litt nervøs før din første kamp tilbake uansett hvor mye du har trent, og ikke minst siden jeg strakk min hamstring to ganger og var ute i åtte uker.

- Jeg følte meg imidlertid bra og nå har jeg to uker med trening å fokusere på mens mange av guttene skal avgårde og spille landskamper. Det kan bare være til min fordel.

- I løpet av de neste par ukene vil jeg være mye sterkere og i bedre form enn jeg var i dag. Jeg ønsker å hjelpe denne klubben til å få positive resultater og jeg ønsker å hjelpe manageren og mine lagkamerater.