- Vi ønsker å vinne resten

Dirk Kuyt er ute etter en sterk sesonginnspurt når Liverpool skal forsøke å passere Everton på tabellen. De røde trenger 12 poeng fra de fem gjenværende kampene for å tangere forrige sesongs poengantall.

Liverpool har igjen fem ligakamper, inkludert et møte med Chelsea kun tre dager etter FA-cupfinalen mot Roberto di Matteos mannskap. Dirk Kuyt håper på tre poeng for andre kamp på rad for første gang siden QPR og Aston Villa ble beseiret i desember.
- Vi ønsker å vinne alle de gjenstående kampene vi har i ligaen, sier Dirk Kuyt til LFC magazine.

- Det er fortsatt meget viktig for oss. Vi ønsker å avslutte på best mulig måte. Hvis vi kan klare det, kan vi ta med momentet inn i neste sesong.

- Noen ganger har vi vært meget nær ved å vinne kamper, og vi har følt at vi har fortjent å vinne dem. Men vi kan ikke føle synd på oss selv. Vi må se fremover. Jeg synes måten vi spilte på mot Blackburn viste at vi ikke følte synd på oss selv.

- Vi kan ikke se oss tilbake. Vi ønsker å forandre på ting, og vi skal forsøke vårt beste for å klare det. Vi kommer til å bli mer fornøyd dersom vi kan vinne så mange av våre gjenstående kamper som mulig og ha en sterk innspurt.

- Det er målsettingen vår. Vi spiller for Liverpool Football Club. Når du gjør det, må du vinne hver kamp.

Liverpool vant 3-2 mot Blackburn i forrige Premier League-kamp.
- Jeg tror det var meget viktig å få den seieren mot Blackburn. Laget spilte meget bra de første 20 minuttene, og vi beholdt troen på det vi gjorde. Vi følte hele tiden at vi kunne score enda et mål fra en dødball eller et innlegg, og det var det som skjedde.

- Det var bra at vi viste at vi hadde troen, og det vil hjelpe oss til å bli et bedre lag. Vi vet at vi har tapt for mange kamper i Premier League denne sesongen, men vi har fortsatt noen foran oss.

Dirk Kuyt fikk ikke spilletid verken mot Blackburn eller Everton. Nederlenderen jobber hardt for å få tillit i startelleveren og øke scoringsantallet fra hans to nettkjenninger i ligaen denne sesongen.
- Jeg jobber meget hardt på trening. Jeg føler meg i bedre form enn noen gang. Så når manageren trenger meg, og det er forhåpentligvis i hver kamp frem til sesongslutt, vil jeg være mer enn klar til å vise hva jeg kan.