- Vi ønsker ikke å selge Agger

Brendan Rodgers understreker i dag at han ikke vil at Daniel Agger skal forlate Anfield, og at spilleren selv gir inntrykk av å ønske å være med på managerens vei videre.

Liverpools manager Brendan Rodgers bekrefter det som Daniel Agger uttalte til dansk presse tidligere i uken, nemlig at hverken spiller eller han selv ønsker at midtstopperen skal forlate Anfield. Agger antydet imidlertid at klubbens eiere kunne være beredd til å akseptere et høyt bud på ham, og at han i så fall ikke hadde til hensikt å bli et sted hvor han ikke var ønsket.

- For meg har det ikke vært noen stor forandring, fortalte Rodgers til engelsk presse på Melwood i dag på spørsmål om situasjonen til Daniel Agger.

- For det første ønsker vi ikke å selge ham, for det andre tror jeg han er en spiller som vil trives med hvordan vi arbeider og for det tredje ønsker han ikke å forlate oss. Det siste er også til stor hjelp.

- Han er en toppspiller og jeg ønsker å beholde ham. I løpet av de siste par månedene har vi vært i stand til å selge våre visjoner til et antall av de erfarne spillerne.

- De er veldig tilfreds med å være med på det og jeg forventer at det vil være det samme med Daniel. Han gjorde det klart i den første samtalen vi hadde at han ønsket å være en del av vår revolusjon her i forhold til å komme oss fremover og han har ikke vaklet fra det siden.

- Han ønsker ikke å gå og vi ønsker ikke å selge ham, gjentar Brendan Rodgers.

- Andre klubber har kommet med bud for ham, noe som er naturlig da han er en topp spiller. Det har imidlertid ikke forandret på vårt synspunkt.