- Vi skal beholde fokus

Charlie Adam er sikker på at Liverpool-spillerne ikke blir distrahert av et entusiastisk skotsk publikum når de møter Hearts på Tynecastle i kveld.

Adam har erfaring med å spille på Tynecastle fra sin tid i Rangers, og innrømmer at lydnivået som Hearts-fansen genererer er meget høyt. Men han tror ikke dette blir noe problem for de røde.

- Det blir en tøff kamp. Jeg har spilt her med Rangers, og det var alltid et vanskelig stadion å komme til. Fansen er tett innpå banen. Men dersom vi håndterer dette riktig, vet vi hva vi er i stand til, og vi bør klare oss fint. Forhåpentligvis vinner vi kampen og tar med oss en ledelse til returkampen på Anfield, sier Adam til Liverpoolfc.com.

Midtbanespilleren bedyrer at ingen i Liverpool-troppen kommer til å tenke på søndagens kamp mot Manchester City før kveldens kamp er spilt.

- Det er viktig at vi begynner å vinne igjen, og vi kan bare vinne vår neste kamp, som er mot Hearts. Så snart den er over, kan vi tenke på kampen mot Man City. Som spillergruppe er vi kun opptatt av neste kamp.

Adam håper å benytte kveldens kamp til å imponere manager Brendan Rodgers.

- Dersom jeg får muligheten vil jeg forsøke å fortsette som jeg spilte i treningskampene og for Skottland i forrige uke. Manageren vil ta den avgjørelsen når tiden er inne. Jeg er klar for kamp.

- Jeg benytter anledningen til å møte familie og venner når vi er i Skottland. De ser meg også i Liverpool titt og ofte, men det er ikke ofte jeg kommer opp til Skottland for å spille, så det er fint å være tilbake. Det viktigste er imidlertid at vi vinner kampen, og forhåpentligvis får jeg spille.