- Vi skal bruke pengene fornuftig

Tom Werner sier Liverpool FC har ressurser til å være konkurransedyktige, men klubben skal driftes etter en selvdrevet modell. Tidligere har klubben betalt overpris for spillere.

Liverpools formann Tom Werner antyder at store transfersummer for enkeltspillere tilhører fortiden. Under Kenny Dalglish betalte Liverpool £35M for Andy Carroll, cirka £20 for både Stewart Downing og Jordan Henderson, mens Charlie Adam kom fra Blackpool for £8M. Til tross for de store utleggene, ble havnet de røde på en skuffende åttende plass i Premier League. Imidlertid ble Carling Cup-trofeet hentet hjem. Hittil i sommer er kun fabio Borini hentet inn, for £10,4M (kan øke til £11,2M).

- LFC er en meget sterk finansiell organisasjon, sier Tom Werner ifølge ESPN.

- Jeg tror – ikke bare i forrige sesong, men også tidligere –  at vi har hatt et overforbruk på spillere, men resultatene har ikke vært som forventet.

- Vi har ressurser til å være konkurransedyktige, men samtidig kommer vi til å operere på en måte som vil være en selvdrevet modell. Jeg tror ikke nødvendigvis at du vil gå ut og bruke £50M på en spiller for å få suksess.