- Vi skal være positive

Steve Clarke vet at Liverpool stå overfor en vanskelig oppgave mot Manchester City, men spillerne skal sendes ut på banen med riktig innstilling og vinne kampen.

Steven Gerrards straffemål på Etihad Stadium for fjorten dager siden er det eneste som skiller lagene når Liverpool og Manchester City møtes til returoppgjør på Anfield klokken 20.45 skandinavisk tid i dag.
- Vi må ha en positiv tilnærming og mentaliteten må være å gå for seier, noe som vil garantere plass i finalen, sier Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Vi må være positive. Vi må ta fatt på kampen med positiv innstilling. City vil komme hit og de vet at de må score et mål, og et mål for dem gjør at de kommer ajour i oppgjøret. De trenger ikke å komme hit å være for overmodige, men komme hit og spille sitt normale spill.

- De er et topplag i toppen av ligaen. De har hatt en flott sesong. Vi har stor respekt for dem, men for oss er det mer om vår sinnstilstand og mentalitet, og det vil være å gå ut og vinne kampen.

Liverpool sjokkerte med en usedvanlig svak forestilling i 1-3-tapet borte mot Bolton lørdag.
- Vi må løse slikt sammen. Når det går bra, tar vi alle æren. Når det ikke går så bra, så må vi alle ta kritikk. Det var ingen god forestilling. Jeg tror det er klart for alle. Spillerne vet det, trenerne vet det og manageren vet det.

- Vi har tatt for oss det og snakket om det. Forhåpentligvis kan vi legge det til side og at neste kamp kommer til å bli langt bedre.

- Du vet at tilskuerne på Anfield kommer til å støtte deg. Du vet at støtten er fantastisk. Dette er en stor kamp og begivenhet. Tilskuerne vil være med oss, men det er viktig at vi gir dem noe å skryte av også.