- Vi skaper flere sjanser

Daniel Agger mener at Liverpool spiller stadig bedre. Dansken har ikke spilt så mange kamper i rekkefølge på flere år, og matchvinneren fra sist helg håper å kunne bidra med enda mer framover.

- Jeg synes vi har spilt virkelig bra de siste par kampene, forklarer Daniel.

- Spillemessig var kampen mot Tottenham en av de beste jeg har vært med i på lang tid. Selvtillit er viktig og jeg mener vi har det nå.  Vi er modige med ballen, vi tørr å gå framover istedenfor bare å spille den sidelengs, og jeg tror det er forskjellen.

- Jeg mener at vi skaper flere sjanser enn forrige sesong. Jeg vet ikke statistikken, men ute på banen føles det som om vi har større muligheter. Følelsen er bedre nå enn i fjor.

- Jeg trives alltid med å spille fotball. Det er verre når du blir holdt utenfor, fortsetter Agger etter at han nå har spilt 13 ligakamper på rad, hans lengste periode på nesten syv år.

- Jeg prøver å ta bedre vare på meg selv og det hjelper. Det handler også om de rundt deg, fysioterapeutene og manageren som gir deg tid til å komme deg igjen. Det er alltid vanskelig i denne ligaen, men manageren er virkelig bra på det.

- Alle vet at Luis er en kvalitetsspiller og en som du vil savne, understreker 27-åringen foran neste ligakamp mot West Ham, hvor Luis Suarez er suspendert. – Forhåpentligvis kan en annen spiller stå fram, og dersom vi skal klatre på tabellen kan vi ikke bare ha en som scorer.

Daniel selv var den som bidro med seiersmålet mot Southampton.

- Det er alltid hyggelig å komme på scoringslisten. Det var på tide, og det er klart at jeg å ønsker å bidra enda mer.