- Vi skylder fansen en seier

Lucas Leiva mener at han og hans lagkamerater skylder Liverpools supportere en seier når de røde er vertskap for Fulham lørdag kveld.

Brasilianeren var svært skuffet etter tapet for Aston Villa, og satser nå på å reise kjerringa mot klubben fra Londons vestkant.

- Vi skylder våre fans en god prestasjon mot Fulham, og forhåpentligvis tar vi de tre poengene, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

- Supporterne fortjener en god kamp og en seier, for de har vært gjennom vanskelige tider, men har likevel alltid støttet oss. Nå er det på tide at laget belønner dem med en god seier, fortsetter han.

- Resultatet mot Aston Villa var svært skuffende. Vi forventet ikke at det skulle bli slik. Men for å være ærlig så gjorde vi ikke nok til å vinne kampen, og vi må være ærlige med oss selv.

- Nå er det viktig å få en ny hjemmeseier på lørdag, og forsøke å komme tilbake på sporet igjen. Vi skal nå spille en rekke kamper på kort tid, så dersom vi kan få en god resultatrekke igjen vil vi være i en bedre posisjon.

- Vi må fokusere på neste kamp. Det er den eneste måten vi kan oppnå bedre resultater og klatre på tabellen på. Ser du for langt frem vil du miste fokus på neste kamp.

Lucas har nå spilt tre kamper etter sin langvarige lårskade, og mener at han gradvis er i ferd med å komme i kampform igjen.

- Etter så lang tid ute med to alvorlige skader, er jeg bare glad for å være tilbake. Jeg blir stadig i bedre form, og er også i ferd med å gjenvinne selvtilliten og styrken. Jeg må være tålmodig. Når jeg er 100% i form, og tilbake på det nivået jeg var før skadene, vil det være bra både for meg selv og laget.

- Jeg er ikke langt unna å være 100% i form nå. Det er bare et spørsmål om tid og å spille kamper. Det er vanskelig å anslå hvor lang tid det vil ta å finne tilbake til mine beste takter, men jeg ser at jeg blir bedre for hver uke som går. Det merker jeg spesielt på trening. Jeg føler meg skarpere og bedre for hver dag, så jeg forsøker å ta dette med meg til kampene. Det er viktig å spille bra under det tette juleprogrammet, ettersom vi skal spille så mange kamper.

- Supporterne har vært strålende. De har gitt meg et skikkelig løft, og jeg ønsker å betale dem tilbake så raskt som mulig. Når du har supporterne i ryggen blir alt enklere for deg. Jeg ønsker å takke dem, for all den støtten de har gitt meg helt siden jeg pådro meg den første skaden, avslutter Lucas.