- Vi skylder supporterne å vinne

Glen Johnson mener laget har vært uheldig denne sesongen, men håper de kan ta med seg tre poeng fra Carrow Road senere i dag. Han tror trepoengere vil gjøre godt for selvtilliten før finalen neste lørdag.

Manager Kenny Dalglish og en del røde supportere vil påstå at de røde har hatt unormalt lite marginer med seg i årets ligasesong. Glen Johnson deler den oppfatningen.

- Vi har spilt bra, men har ikke klart å vinne kampene. Vi må bare fortsette å jobbe hardt, og forhåpentligvis vil lykken snu. Forrige helg spilte vi bedre enn vi har gjort på lenge, men endte opp med å tape kampen. Slik er fotball. Jeg tror vi har truffet treverket mer enn noen andre, og dersom vi hadde scoret på halvparten av de skuddene kunne vi hatt 15-18 poeng mer, sier Johnson til Daily Post.

- Norwich har gjort det bra siden de kom opp og har noen gode spillere, men vi reiser dit for å vinne. Jo flere trepoengere vi kan ta med oss før cupfinalen vil gi selvtillit, og da vil vi kunne ha en god følelse før finalen. Vi kommer ikke til å komme blant de fire beste, men vi ønsker å komme så høyt mulig.

- Supporterne betaler mye penger og må gjennom mye arbeid med reisingen, så det er alltid bra å spille bra for dem. Jeg er sikker på at de ville foretrukket en stygg kamp med alle tre poengene, men ideelt ønsker vi å både spille bra og vinne.

- Vi har sett videoen av Norwich, og vi vet hvordan de spiller sin fotball. De ligger ikke bakpå og forsvarer seg, avslutter Johnson.

Kampen på Carrow Road har avspark 18.30 i kveld. Som vanlig kan en følge oppdateringer fra kampen her på liverpool.no.