- Vi slår tilbake

Steven Gerrard mener laget fortjente ekstraomganger, etter innsatsen i andre omgang. Han er sikker på at spillerne vil slå tilbake neste sesong.

De røde lå under med to mål før Andy Carroll ble byttet inn og var nær å score to ganger.

Etter kampen slår Gerrard fast at spillerne er bestemte på å komme sterkere tilbake kommende sesong.

- Vi er nødt til å sette oss ned, tenke og finne ut hvordan vi skal svare på tiltale neste sesong, forklarer kapteinen.

- Vi må slå tilbake. Fotball handler om opp- og nedturer, og det har definitivt vært en nedtur i dag.

- Vi har vært fantastiske in cupene denne sesongen, og spillerne fortjener mye skryt for det. Vi har ikke vært gode nok i ligaen i år, og det fortjener vi kritikk for, noe vi må takle som menn.

- Vi er nødt til å gjøre det bedre. Vi er Liverpool Football Club; vi er ingen klubb som skal ligge på 7. eller 8. plass. Vi er bedre enn det.

Gerrard mener han og hans lagkamerater gjorde nok til å kunne tvinge frem ekstraomganger på Wembley mot Chelsea.

- Jeg mener prestasjonen vår i andre omgang fortjente en bedre skjebne, la han til.

- Men jeg tror ikke vi gjorde nok til å fortjene seieren ved ordinær tid. Presset vi satte inn i andre omgang burde allikevel resultert i ekstraomganger.

- Derfor er vi frustrerte. Dersom jeg ser tilbake, fikk vi ikke til noe som helst den første halvtimen. Vi ble etter hvert bedre, og da Andy kom innpå ble vi enda bedre. Vi avsluttet kampen mye bedre enn Chelsea. Derfor mener jeg vi gjorde nok til å fortjene uavgjort, men ikke nok til å vinne.

De røde var utrolig nærme en utlikning ved Carroll, da den storvokste angriperens heading ble reddet på streken av Petr Cech. En stor del av ballen var inne, men assistentdommeren lot spille gå videre.

- Det er alltid vanskelig for dommerne, forklarer Gerrard.

- Selvfølgelig kan vi klage og vise til repriser i etterkant, men dommerne har en nær sagt umulig oppgave ved slike situasjoner, og med mindre målteknologi blir tatt i bruk, kan man egentlig ikke klage så mye på dommeren her.

- Det var en av de gangene: Chelsea var heldige i en situasjon mot Tottenham; de var heldige i en situasjon igjen i dag. Kanskje dette var ment for å være Chelsea sitt år.