- Viktig med avansement

Dietmar Hamann sier det er viktig at de røde går vidare i Europa League, og mener det vil være en nyttig erfaring for flere av de unge spillerne i troppen. Han spår en tøff kamp i kveld.

Dietmar Hamann spilte over 60 kamper i europacupene for Liverpool, og var sentral da Liverpool snudde Champions League-finalen i 2005. Han sier det er viktig at de røde kommer seg videre fra gruppespillet i kveld.

- Jeg mener det er en enorm kamp. En seier vil gi et momentum og noe å se fram til etter jul, og til neste år. Spillerne vil lære mye mer av å komme seg til sluttspillet. I en sluttspillskamp lærer du mye mer, fordi en liten feil eller ett mål kan utgjøre en stor forskjell, sier Hamann til Liverpoolfc.com.

- Det er mange unge spillere i laget som har gjort det veldig bra. Det vil være en flott erfaring for dem, og for mesteparten av spillerne. De vil bli mer sammensveiset, og vokse som et lag - så jeg synes det er veldig viktig at vi går videre i kveld.

- Dessverre klarte vi det ikke mot Young Boys på grunn av det sene målet, men det kan vise seg å være positivt, for dersom vi spiller en god kamp og vinner i kveld vil det gi alle selvtillit.

Liverpool tapte 3-2 da lagene møttes på Anfield. Hamann tror det blir en tøff kamp i kveld.

- Jeg tror Udinese viste hva da kan få til dersom du lar dem spille i kampen på Anfield. Det var en kamp vi kontrollerte i første omgang. Vi spilte en av våre beste omganger denne sesongen, men endte opp med å tape 3-2.  Så vi må være forsiktige. Udinese er ute, men de spiller hjemme og spillerne vil føle de har noe å bevise. Det at de ikke har noen sjanse til å gå videre vil ikke utgjøre den store forskjellen, fordi de vil vise supporterne hva de kan, og det vil være en mulighet til å få stoltheten tilbake.

- Jeg tror det blir tøft å vinne, men jeg vet ikke om Young Boys kan slå Anzhi i den andre kampen, så uavgjort kan være nok, og jeg tror vi kan få resultatet vi ønsker, avsluttet Hamann.

Kampen har avspark kl 19.00 norsk tid, og vi vil følge den her på liverpool.no.