- Vil kjempe for en fremtid hos LFC

Jordan Henderson har ikke spilt så mye for de røde som han kunne ha ønsket denne sesongen, men vil kjempe videre og prøve å ta vare på de sjansene som måtte komme.

Jordan Henderson har ikke vært i nærheten av en startplass på Liverpools lag i Premier League denne sesongen, og ryktene svirrer om at Brendan Rodgers kunne tenke seg å selge 22-åringen. Når han har fått muligheter til å spille har det heller ikke bestandig vært i hans foretrukne posisjon på den sentrale midtbanen, men bl.a. på høyre back. Selv avviser han imidlertid at han ikke har noen fremtid på Anfield.

- Fra utsiden kan det kanskje se slik ut etter hvor mye jeg spilte i fjor og at jeg denne sesongen ikke har startet en kamp i Premier League, sier Jordan til Press Association angående hans fremtid i helrødt. - Jeg kommer imidlertid inn til trening hver dag, arbeider hardt og lærer alt det jeg behøver å lære og vil fortsette å gjøre det manageren forteller meg å gjøre.

- Jeg er veldig fokusert på hva jeg må å gjøre og det spiller ingen rolle hva andre måtte mene. Jeg ønsker at min fremtid skal være i Liverpool, slik at jeg vil gi alt hver dag for at det skal kunne skje.

- Det er tøft. Det er ikke lett å se langt fremover, spesielt ettersom jeg har spilt mange kamper i Premier League min alder tatt i betraktning. Nå er jeg 22 og jeg spiller ikke like regelmessig som jeg skulle ønske, men jeg må bare ta det til meg og prøve å bli en bedre spiller.

- Jeg har definitivt tro på at dersom jeg får muligheten, da vil jeg kunne ta vare på den og vil kunne spille fast på Liverpool.

- Det er vanskelig når en ikke får spille, men det har likevel ikke vært helt håpløst. Jeg har fått noen kamper i Europa League og Capital One Cup, og også spilt på England U21.

- Jeg vil foretrekke å spille sentralt på midtbanen, men først og fremst ønsker jeg å spille uansett hvor på banen det er.

- Jeg blir stadig bedre som fotballspiller og har lært mye av den nye manageren.

- Dette er en stor mulighet for meg til å gi manageren noe å tanke på, fortsetter Jordan Henderson foran bortekampen mot Anzhi, hvor en ventelig vil spille fra start på midtbanen. – Jeg vil vise at jeg er å regne med, at jeg kjemper for en plass på laget og at jeg ønsker å spille i så mange kamper som mulig.