- Ville ikke byttet han med noen

Steven Gerrard ville ikke ha byttet Luis Suarez mot noen annen spiller. Han er glad for at han uruguayaneren har funnet toppformen foran morgendagens finale. Frykter Torres i morgen.

Luis Suarez scoret et praktfullt hattrick da Liverpool slo Norwich 3-0 borte forrige helg. Dermed er angriperen oppe i 17 nettkjenninger på 34 starter i sin første fulle sesong på Anfield, som har vært amputert på grunn av suspensjoner. Steven Gerrard er glad for at uruguayaneren spiller i rødt.

- Det er flott for oss at Luis går inn mot finalen i så fantastisk form. Det var et magisk hattrick mot Norwich. Avslutningene på målene var briljant, og han viste at han er en spiller i verdensklasse. For øyeblikket ville jeg ikke ha byttet han mot noen andre spillere i verden, sier kapteinen til Liverpool Echo.

En annen angriper som har funnet formen i tid for finalen er den tidligere Liverpool-spissen Fernando Torres. Gerrard håper at forsvaret vil håndtere spanjolen dersom han spiller.

- Vi må vente og se hvilket lag manageren deres velger, men dersom Fernando Torres spiller så vil han være en trussel. Vi fikk daglig se hva han kunne da han var her. Han har hatt det tøft i Chelsea, men ser ut til å ha funnet tilbake til formen.

- Om han blir valgt er han en av flere spillere vi må følge med på. Torres ønsket å dra dit, og en må respektere det. Klubben sto ikke i veien for han og vi har kommet oss videre uten han. Vi er fornøyd med angriperne vi har her.

- Jeg har tro på stallen vår. Vi har vært fantastiske i cupene denne sesongen og må fortsette trenden. Vi har vist at vi kan konkurrere mot topplagene denne sesongen. Nå må vi slå enda et for å vinne troféet.