- Vis fansen mer respekt

Kenny Dalglish stiller seg på siden til supportere når det gjelder tildeling av finalebilletter, og er av samme oppfatning som supporterunionen Spirit of Shankly.

- Jeg vet ikke hva klubbens synspunkt er, men fotballfans generelt burde bli gitt mer respekt enn hva de faktisk får, sier Kenny Dalglish til The Times.

- Wembley er fornyet, men jeg tror ikke 25000 billetter er mer enn hva det var når jeg spilte. Fansen burde få mer respekt og bli lyttet til mer.

- Det er mange ting som en må ta hensyn til når det gjelder tid for avspark, politi, fjernsyn og så videre, men fansen synes alltid å være de siste som blir lyttet til. Jeg mener ikke bare fans i denne klubben, men over alt. Hvis folk har noe å klage på vil jeg anbefale dem å søke de relevante myndigheter. Det har ikke blitt gjort lett for dem.

Det Dalglish henvender seg til er at hvert lag har fått 25000 billetter til FA-Cup finalen, på et Wembley som tar 90000 tilskuere. Avspark kl 17.15 (engelsk tid) gjør også at det er store problemer med togtransport, spesielt tilbake til Liverpool etter kampen. Dette også fordi et av togselskapene (Virgin Trains) har kansellert en rekke avganger den dagen som følge av tidligere planlagt ingeniørarbeid.

«Den aktelsen som FA har hos fotballsupportere er trolig best oppsummert ved det faktum at ingen supportere lenger er overrasket over de avgjørelsene som blir tatt av de i dresser på Wembley», kommenterer SOS (Spirit of Shankly). «Etter allerede å møte problemer i forhold til beslutningen om å ha avspark kl 17.15 5.mai, i en helg hvor det er lite eller ingen ting av togtransport, blir supporterne ytterligere hånet ved å bli tildelt usle 25000 billetter til finalen.

«Det er vanvittig at 40000 billetter skal ende opp hos supportere eller andre individer som ikke har noe forhold til klubbene som spiller i finalen. Det vil ikke være overraskende om disse billettene finner veien til virkelige supportere for skyhøye priser.

«Det vil ikke være urimelig å forvente at FA forklarer hvor alle billettene er blitt fordelt, og hvorfor det er slik.»