- Wembley en inspirasjon

Liverpool møter West Bromwich borte i 3. runde av Capital One Cup i morgen. Brad Jones sier muligheten for en ny Wembley-finale er en inspirasjon til å forsøke å forsvare ligacuptittelen. Forventer endringer på laget.

- Det var strålende at vi kom dit tre ganger forrige sesong. Jeg synes det gir noe ekstra. Semifinalene (i FA-cupen) ble også spilt der, noe som ga oss en ekstra mulighet, og det er fantastisk å fortelle folk at du har spilt der, sier Brad Jones, som voktet målet for Liverpool i FA-cupsemifinalen mot Everton.

- Vi var i to finaler – vant én og tapte én, men det er likevel et fantastisk sted å spille. Det var utmerket å være der i to finaler med Liverpool. Enhver mulighet for et trofé eller en medalje må du forsøke å gripe. Det er derfor vi er med.

Brad Jones forventer at Brendan Rodgers gjør forandringer på laget til møtet med West Bromwich. Han håper å få en ny mulighet mellom stengene.

- Dere får kanskje se noen andre spillere, så det er en mulighet, akkurat som mot Young Boys i Europa League, til å gi noen andre spillere noen kamper og vise manageren hva de kan.

- Kanskje det er litt annerledes, men uansett hvem som spiller, er det det samme prinsippet – vi ønsker å få et resultat.

- I hver kamp ønsker vi å få et resultat. Forrige sesong var selvsagt god for klubben, godt å vinne et trofé. Vi gjorde det bra i cupene. I år blir det kanskje litt annerledes med tanke hvor klubben ønsker å bevege seg og hva vi ønsker å gjøre.