24 kamper for Aquilani

Alberto Aquilani har nå spilt 24 kamper for AC Milan. Seier for Toni Silva. Målløst for David Amoo. Ryan Crump åpnet med seier. Eks røde på utlån.

Alberto Aquilani var tilbake i startoppstillingen til AC Milan i den andre semifinalen mot Juventus i Coppa Italia. Midtbanespilleren ble byttet ut i det 68. minutt, og står nå med 24 kamper for de svarte og røde. Det betyr at Aquilani kun trenger ytterligere én kamp denne sesongen for å gå til AC Milan på permanent overgang. Juventus tok seg til finalen med 4-3-sammenlagt etter at returkampen endte 2-2 etter ekstraomganger.

Peter Gulacsi satt på benken da Hull tapte 0-2 hjemme mot Southampton, lederlaget i Championship. Den første scoringen var et selvmål av tidligere Liverpool-spiller Jack Hobbs.

Bury spilte 0-0 mot Scunthorpe på Gigg Lane. David Amoo ble byttet inn i det 69. minutt. Stephen Darby var ikke med for Rochdale i 0-2-tapet hjemme mot Tranmere.

Toni Silva spilte de første 65 minuttene for Northampton i 1-0-seieren borte mot Burton Albion.

Crump i gang med Elierunden
Ryan Crump holdt buret rent i for Skottland U17 i den første kampen i Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Skottene beseiret Litauen U17 1-0 på Somerset Park i Ayr.

Eks røde på utlån
Lauri Dalla Valle har blittt lånt ut fra Fulham til Exeter for resten av sesongen, mens Alex Cooper er utlånt fra Ross County til Elgin City.